Okolje ON/OFF

ПОДЕЛБА НА Q7 ТЕНКОВИ!

100 Dan 1,913, 09:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitke

Драги еМакедонци,

Ова е мојата втора статија но прво во која вршам поделба. Тенковите ќе бидат поделени доколку сте еМакедонец и одкако ќе ги извршите следниве барања за 3 тенкчиња:

- Vote
- Subscribe
- Шаут
Додадете ме за пријател и пишет

preberi več »

SUBSCRIBE & VOTE

2 Dan 1,884, 09:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Здраво еМакедонијо!

Ова е мојата прва статија и сакам да го разраборам мојот весник додека сеуште сум еБебе. Затоа ве молам да ми помогнете со тоа така што ќе кликнете:

- Subscribe
- Vote

Оставете во коментар линк од вашиот весник и ќе ви в

preberi več »