Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Life is a gag.Make it fun.

Ruatja e pasurise se eShtetit

21 Dan 2,360, 13:29 Published in Albania Albania Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Kam par disa here qe Shqipetaret zhihen per, Fabrikat Shteterore, per Buxhetin dhe si manaxhohen dhe nga ikin keto ALL dhe GOLD.
Rasti i fundit ishte transferimi i 500 GOLD nga shteti ne eBE ORG dhe disa akuza per keq perdorim te Fabrikave

preberi več »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2346

6 Dan 2,345, 02:42 Published in Albania Albania Ukazi bitke Ukazi bitkeKëto janë urdhërat ditore për ditën 2346.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2346.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/preberi več »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2341

7 Dan 2,341, 07:00 Published in Albania Albania Ukazi bitke Ukazi bitkeKëto janë urdhërat ditore për ditën 2341.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2341.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/preberi več »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2340

5 Dan 2,340, 05:03 Published in Albania Albania Ukazi bitke Ukazi bitkeKëto janë urdhërat ditore për ditën 2340.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2340.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/preberi več »

[9GAG] v.10

24 Dan 2,050, 12:41 Published in Albania Albania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Hello my friends.


I want to share with you some funny pic. that I made.


1) Kushtrimz troll lvl : Over 9000[img]http://farm8.staticflickr.com/7234/[/img]
preberi več »