Okolje ON/OFF

Join the new world

 

[Вице президент на България] Последно обръщение!

Dan 1,825, 09:25 Published in Bulgaria Bolgarija s strani GameOverForMe
Здравейте на всички българи,


Много се изписа за сегашното управление, много се изписа и по мое име. Тече импиичмън, който ще бъде приет. Понеже ние българите сме свикнали да се плюем и да гледаме грешката на един и да я предаваме на друг, затова всички ще кажат Гривас и неговия кабинет се провали. Всички ще кажат БНФ и НБ са абсолютен фейл!


Нека ви запозная накратко с едни факти, към който трябва да се замислите. Замисляйки се на картата на е-republik, се забелязват все по-малко войни и все по-малко въстания. Тези страни, които са си осигурили политическа стабилност си кротуват, а в малки държави като нашата текат бурни спорове ,затова кой да бъде в следващите избори и кой ще бъде президент.В управлението на Гриивас се допуснаха много грешки, които вече са факт! Но не трябва да крием смелата постъпка която той направи. Да организира съвместна акция с Македония и да удари Гърция. Навярно виждате огромната щета, която нанасят гърците всеки ден. Но до кога така? Нашата крачка, която правим назад, е за да се засилим... . ЗАЩО?


От месеци гърците фермят и то при повече оръжейни бонуси от колкото България. Всеки един ден те получават повече ресурс и стават по-силни. Все някога трябваше някой да рискува, и последствията нямаше да се променят. Нямаше да надмогнем най-силният съюз до момента ЕДЕН. Щяхме да си кротуваме и да ни е страх, до момента когато заедно с Турция и гърците, щяха да ни ударят и да ни поробят. Просто щяха да уцелят точния момент.


Скъпи сънародници, ние сме в губеща позиция, защото оставяме ЕДЕН-ската вихрушка да прави каквото си поиска, заради нашето разединение.
Сърбите още не могат да превъзмогнат срама, който им се случи. Най-многобройната страна в играта с близо 16 000 население, не можа да надвие 3400 население на Китай. Това показва надмощието на ЕДЕН.Трябва да се замислим кое е по-голям фейл. Ударената Гърция или пропуснатия шанс да ударим Иран в миналия мандат. Г-н бивш президент (г-н Кодер). Ти остави турците да достигнат 9/10 бонуса, което в бъдеще ще доведе до дългото ни поробване. Жалко, че малко от вас са запознати с ИМПЕРСКОТО мислене на османците. Жалко, че не познавате тази нация, понеже в кръвта им е те да поробват и ще го направят ако не се вземат мерки!
Запишете си последното изречение, някога и си спомнете че съм ви предупредил!!!Гърция за последните 6 месеца намали двойно свеоето населени и падна под 6000. А една Уркайна го увеличи 3 пъти и регистрира над 10 000 регистрирани.
Разберете!!! Всички грешки на Гриивас са поправими, но трябва да отчетем смелата постъпка. Ще дадем 2 3 региона, докато гърците се източат и после ще вземем инициативата. Може да му благодарите!!!Аз не искам силен и мощен ЕДЕН, а ти?
Нека всеки с достойнство шаутне това „I don`t want strongest alliance to be EDEN and you? Let`s kick their asses! Join Bulgarian and Macedonia campaign”. За да ни подкрепят повече страни!


 

Komentarji

Krum III
Krum III Dan 1,825, 09:36

Поне си идете с достойнство, но май не ви е останало много.
Постъпката му не е смела, а безразсърна, импулсивна и малоумна. Никой разумен лидер не вкарва страната си във война, като не е подготвен - нито на сърбите им е до нас, ччилийците имат собствена война, нямаме армия, няма национално съгласие по въпроса. Къде е тръгнал?

Wildrunner
Wildrunner Dan 1,825, 09:38

abe ti si bil dosta neadekvaten tip

ne e vuprosa vuv vojnata s grcia, a v tova kak ja organizirahte i izobshto vsichki gafove dosega ne samo vojnata. Ne stavate be pichove, lipsvashti mpp-ta, nekoordiniranost sas sajuznicite, OK to e jasno che grcite shte se izlejat v purvite dni, no s edna po-dobra organizacija pone shtjahme da gi iztochim oshte poveche.

Ajde mahaite se veche i da vidim kak shte se opravjame sega

Pursuer
Pursuer Dan 1,825, 09:40

колко повече търкате, толко повече мирише :о) ТРИИИИ

Mag Grey
Mag Grey Dan 1,825, 09:42

В интерес на истина, Стоянов пише за съвсем различни цели ... Според вас от кой зависи ММП-тата или тайминга на атаката ?!

Mag Grey
Mag Grey Dan 1,825, 09:46

Пак повтарям, от кой зависи МПП-тата или Тайминга, или финансирането ?! Отговора е Депутати и Президент...

Pursuer
Pursuer Dan 1,825, 09:54

Авторчето: настойваш гражданите още повече срещу тия две вмирисали партии

bakalin
bakalin Dan 1,825, 09:56

ВИЦЕ какво???
.
Беги, докато не са те докопали сънародниците и да изпиташ на собственият си Г*З народната либоффф.
.
Кой ти говори за Гърция или Турция?
.
Говорим за ТОТАЛНАТА ВИ некадърност!!!
.
На ТЕБ лично, на ГЕЙвасчо и на ЦЕЛИЯТ ВИ екип като цяло.
.

Mr. Jester
Mr. Jester Dan 1,825, 09:57

Няма да пиша статия, защото много такива се нароиха, но за мен най-големият фейл е загубата на доверие в Русия. Преди месец тролихме задружно Флаусино, че ни разваля отношенията с руснаците, но това правителство постигна нещо още по-лошо. Руснаците заговориха за това, че "българското правителство не е цяла България". Е, ако правителството не е България, тогава кой е?

Maksas I
Maksas I Dan 1,825, 10:01

муахахах.... стига бе, няма кой да се върже на това. Президента да си ходи защото 2 реда не написа какво се случва и какво му се върти в главата. Тотално се скри а това е недопустимо когато се развиват толкова важни събития на картата. И пак заговорихте за турците, само дето се подписа МПП с тях... демагогия, неграмотност и некъдърност...

STOYCH3V
STOYCH3V Dan 1,825, 10:01

Да, война с Гърция трябваше да има, но организацията ви беше слаба и като прибавим факта, че тотално разединихте населението ви прави EPIC FAIL.

А иначе какво като ни изтрият, нито ще е за първи нито за последен път. Важното е фън да става.

NikolayMilev
NikolayMilev Dan 1,825, 10:03

Война не се води само с натискането на бутона "атака". Трябва и организация, много месечните фермери Гърция нападнахме с подготвената 13 души армия? или Съплая в който всеки 2-ри казва че нищо не е получил? :Д

V E G E T A
V E G E T A Dan 1,825, 10:12

Не си наясно с едно основно положение в еРеп. Защитаващата се страна получава доста по-лесно и доста повече подкрепа. Освен това, къде видяхте, че моментът е подходящ за атака, след като основните сили на ЕДЕН са свободни да помагат на Гърция.За подготовката да не говорим.

LitoII
LitoII Dan 1,825, 11:01

Когато цел ти стане на другия да му е зле, тогава трябва да се усетиш, че нещо ти куца : )
Гледай ти да си добре, па в чуждата паница недей зяпа ; )

TIE-Fighter
TIE-Fighter Dan 1,825, 12:05

"смелата постъпка" ?!?!?!

elAngelo
elAngelo Dan 1,826, 03:54

Хаха няма нужда да повтарям нещата от коментарите преди мен:))

Не знам вице на какво си бил ама да пишеш, че еБългария е малка страна тук просто показва колко си подготвен - ние сме една от най-силните страни в играта:))

Основния ви проблем беше, че разединихте страната .... Но това вече се оправи - всички се обединихме около махането ви:))

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.