Ambient on/off

Join the new world

 

[Вице президент на България] Последно обръщение!

Day 1,825, 09:25 Published in Bulgaria Bulgaria by GameOverForMe
Здравейте на всички българи,


Много се изписа за сегашното управление, много се изписа и по мое име. Тече импиичмън, който ще бъде приет. Понеже ние българите сме свикнали да се плюем и да гледаме грешката на един и да я предаваме на друг, затова всички ще кажат Гривас и неговия кабинет се провали. Всички ще кажат БНФ и НБ са абсолютен фейл!


Нека ви запозная накратко с едни факти, към който трябва да се замислите. Замисляйки се на картата на е-republik, се забелязват все по-малко войни и все по-малко въстания. Тези страни, които са си осигурили политическа стабилност си кротуват, а в малки държави като нашата текат бурни спорове ,затова кой да бъде в следващите избори и кой ще бъде президент.В управлението на Гриивас се допуснаха много грешки, които вече са факт! Но не трябва да крием смелата постъпка която той направи. Да организира съвместна акция с Македония и да удари Гърция. Навярно виждате огромната щета, която нанасят гърците всеки ден. Но до кога така? Нашата крачка, която правим назад, е за да се засилим... . ЗАЩО?


От месеци гърците фермят и то при повече оръжейни бонуси от колкото България. Всеки един ден те получават повече ресурс и стават по-силни. Все някога трябваше някой да рискува, и последствията нямаше да се променят. Нямаше да надмогнем най-силният съюз до момента ЕДЕН. Щяхме да си кротуваме и да ни е страх, до момента когато заедно с Турция и гърците, щяха да ни ударят и да ни поробят. Просто щяха да уцелят точния момент.


Скъпи сънародници, ние сме в губеща позиция, защото оставяме ЕДЕН-ската вихрушка да прави каквото си поиска, заради нашето разединение.
Сърбите още не могат да превъзмогнат срама, който им се случи. Най-многобройната страна в играта с близо 16 000 население, не можа да надвие 3400 население на Китай. Това показва надмощието на ЕДЕН.Трябва да се замислим кое е по-голям фейл. Ударената Гърция или пропуснатия шанс да ударим Иран в миналия мандат. Г-н бивш президент (г-н Кодер). Ти остави турците да достигнат 9/10 бонуса, което в бъдеще ще доведе до дългото ни поробване. Жалко, че малко от вас са запознати с ИМПЕРСКОТО мислене на османците. Жалко, че не познавате тази нация, понеже в кръвта им е те да поробват и ще го направят ако не се вземат мерки!
Запишете си последното изречение, някога и си спомнете че съм ви предупредил!!!Гърция за последните 6 месеца намали двойно свеоето населени и падна под 6000. А една Уркайна го увеличи 3 пъти и регистрира над 10 000 регистрирани.
Разберете!!! Всички грешки на Гриивас са поправими, но трябва да отчетем смелата постъпка. Ще дадем 2 3 региона, докато гърците се източат и после ще вземем инициативата. Може да му благодарите!!!Аз не искам силен и мощен ЕДЕН, а ти?
Нека всеки с достойнство шаутне това „I don`t want strongest alliance to be EDEN and you? Let`s kick their asses! Join Bulgarian and Macedonia campaign”. За да ни подкрепят повече страни!


 

Comments

Krum III
Krum III Day 1,825, 09:36

Поне си идете с достойнство, но май не ви е останало много.
Постъпката му не е смела, а безразсърна, импулсивна и малоумна. Никой разумен лидер не вкарва страната си във война, като не е подготвен - нито на сърбите им е до нас, ччилийците имат собствена война, нямаме армия, няма национално съгласие по въпроса. Къде е тръгнал?

Wildrunner
Wildrunner Day 1,825, 09:38

abe ti si bil dosta neadekvaten tip

ne e vuprosa vuv vojnata s grcia, a v tova kak ja organizirahte i izobshto vsichki gafove dosega ne samo vojnata. Ne stavate be pichove, lipsvashti mpp-ta, nekoordiniranost sas sajuznicite, OK to e jasno che grcite shte se izlejat v purvite dni, no s edna po-dobra organizacija pone shtjahme da gi iztochim oshte poveche.

Ajde mahaite se veche i da vidim kak shte se opravjame sega

Pursuer
Pursuer Day 1,825, 09:40

колко повече търкате, толко повече мирише :о) ТРИИИИ

Mag Grey
Mag Grey Day 1,825, 09:42

В интерес на истина, Стоянов пише за съвсем различни цели ... Според вас от кой зависи ММП-тата или тайминга на атаката ?!

Mag Grey
Mag Grey Day 1,825, 09:46

Пак повтарям, от кой зависи МПП-тата или Тайминга, или финансирането ?! Отговора е Депутати и Президент...

Pursuer
Pursuer Day 1,825, 09:54

Авторчето: настойваш гражданите още повече срещу тия две вмирисали партии

bakalin
bakalin Day 1,825, 09:56

ВИЦЕ какво???
.
Беги, докато не са те докопали сънародниците и да изпиташ на собственият си Г*З народната либоффф.
.
Кой ти говори за Гърция или Турция?
.
Говорим за ТОТАЛНАТА ВИ некадърност!!!
.
На ТЕБ лично, на ГЕЙвасчо и на ЦЕЛИЯТ ВИ екип като цяло.
.

Mr. Jester
Mr. Jester Day 1,825, 09:57

Няма да пиша статия, защото много такива се нароиха, но за мен най-големият фейл е загубата на доверие в Русия. Преди месец тролихме задружно Флаусино, че ни разваля отношенията с руснаците, но това правителство постигна нещо още по-лошо. Руснаците заговориха за това, че "българското правителство не е цяла България". Е, ако правителството не е България, тогава кой е?

Maksas I
Maksas I Day 1,825, 10:01

муахахах.... стига бе, няма кой да се върже на това. Президента да си ходи защото 2 реда не написа какво се случва и какво му се върти в главата. Тотално се скри а това е недопустимо когато се развиват толкова важни събития на картата. И пак заговорихте за турците, само дето се подписа МПП с тях... демагогия, неграмотност и некъдърност...

STOYCH3V
STOYCH3V Day 1,825, 10:01

Да, война с Гърция трябваше да има, но организацията ви беше слаба и като прибавим факта, че тотално разединихте населението ви прави EPIC FAIL.

А иначе какво като ни изтрият, нито ще е за първи нито за последен път. Важното е фън да става.

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,825, 10:03

Война не се води само с натискането на бутона "атака". Трябва и организация, много месечните фермери Гърция нападнахме с подготвената 13 души армия? или Съплая в който всеки 2-ри казва че нищо не е получил? :Д

V E G E T A
V E G E T A Day 1,825, 10:12

Не си наясно с едно основно положение в еРеп. Защитаващата се страна получава доста по-лесно и доста повече подкрепа. Освен това, къде видяхте, че моментът е подходящ за атака, след като основните сили на ЕДЕН са свободни да помагат на Гърция.За подготовката да не говорим.

LitoII
LitoII Day 1,825, 11:01

Когато цел ти стане на другия да му е зле, тогава трябва да се усетиш, че нещо ти куца : )
Гледай ти да си добре, па в чуждата паница недей зяпа ; )

TIE-Fighter
TIE-Fighter Day 1,825, 12:05

"смелата постъпка" ?!?!?!

elAngelo
elAngelo Day 1,826, 03:54

Хаха няма нужда да повтарям нещата от коментарите преди мен:))

Не знам вице на какво си бил ама да пишеш, че еБългария е малка страна тук просто показва колко си подготвен - ние сме една от най-силните страни в играта:))

Основния ви проблем беше, че разединихте страната .... Но това вече се оправи - всички се обединихме около махането ви:))

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.