Ambient pornit/oprit

eSuomen päätöksentekoon ryhtiä - Aulis ja LEP eduskuntaan!

8 Ziua 1,892, 01:01 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

eSuomalaiset!

Perjantaina on tullut jälleen aika äänestää eSuomelle uusi eduskunta. Lienee tarpeetonta muistuttaa, että kansanedustajan virka ei maassamme tarkoita (tai ainakaan sen ei pitäisi tarkoittaa) pelkästään komeaa titteliä vaan myö … citește în continuare »

eSuomen poliittinen kenttä turbulenssissa

17 Ziua 1,857, 02:36 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Pelkästään ilolla en ole seurannut eSuomen sisäpolitiikkaa paluuni jälkeen. Väkiluku on laskussa, uusien kansalaisten on vaikea löytää tarvitsemaansa apua, vanhat kansalaiset eläköityvät tai muuttavat ulkomaisiin veroparatiiseihin leveämmän leivän ää

citește în continuare »

Vaalitulokset: WP ääniharava, SP suurin voittaja + ulkomaiden katsaus

13 Ziua 1,833, 10:02 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Marraskuun eduskuntavaalit on nyt pidetty, ja on tulosten aika. Suomen eduskunta kutistui edelliskauden 40-henkisestä 30-henkiseen, mutta toisaalta annettujen äänien määrä kasvoi 490 äänestä 538 ääneen. Eduskuntavaalien lopulliset tulokset ohessa:

citește în continuare »

Virallisen Valvojan Vaalihaastattelut, 11/2012

13 Ziua 1,831, 00:24 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Huomenna on taas se aika kuukaudesta, kun kansalaiset ympäri maan tungeksivat äänestyskoppeihin kantamaan tukensa jollekin eSuomen puolueista. Suurin osa varmasti toivoo maan saavan parhaan mahdollisen eduskunnan, mutta lähes yhtä monelle on täysin

citește în continuare »

Älkäähän peljätkö, Aulis on palannut!

21 Ziua 1,827, 11:43 Publicat în Finland Finland Socializare și divertisment Socializare și divertismentEilen kello 12.09 Lappeenrannan piskuiselle lentoasemalle laskeutui kaikessa hiljaisuudessa lentokone, pikkuinen Cessna. Koneesta citește în continuare »