Ambient pornit/oprit

ДА НЕ МУ УМРЕ НА КОМШИЈАТА КОЗАТА

0 Ziua 2,555, 02:58 Publicat în Turkey Turkey Socializare și divertisment Socializare și divertisment

МОЖЕТЕ ДА ДОНИРАТЕ ПАРИ НА ВЕСНИКОТ Т.Е. ДА ЗЕМЕТЕ ОД ПЛАТО И ДА СИ ПОМОГНЕМЕ ЕДНИ СО ДРУГИ НА СЕКОЈ КОЈ КЕ СТАВИ ПАРИ ВРАКАМ ВО ВЕСНИК.

citește în continuare »

3/3 missions

33 Ziua 2,473, 12:26 Publicat în Turkey Turkey Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Ajde ushte ovoj pat komentirajte i tolku fala

citește în continuare »

2/3 missions

29 Ziua 2,472, 11:24 Publicat în Turkey Turkey Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Vtor del od misijata prodolzuvame THX

citește în continuare »

missions

33 Ziua 2,472, 05:22 Publicat în Turkey Turkey Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Ovoj artikal e samo za misiite komentirajte thx

citește în continuare »

ШТО ЈА ЧЕКА МАКЕДОНИЈА ВО ИДНИНАТА СПОРЕД НОСТРАДАМУС

13 Ziua 2,238, 04:26 Publicat în Turkey Turkey Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Еве што не чека во иднина според Нострадамус:

2014: Предвремени избори. Организирана наградна игра – “Со казна во рака до стан без мака!”. Прати 10 казни и добиј стан!

2015: Почеток на реконструкцијата на Скопје 2014. Тито Петковски го менува и

citește în continuare »