Ambient pornit/oprit

[SVL] PJ-vaalit ovat ovella

6 Ziua 1,941, 07:33 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăTaas ovat PJ-vaalit tulossa. SVL:ssä pidettiin puoluekokous, jossa päätettiin puolueemme virallinen puheenjohtajaehdokas. Ehdokkaina olivat Golpel, Nupa Turtiainen ja Sami345. Kun esivaalit kokouksessa … citește în continuare »

[SVL] Kelvollisen presidenttiehdokkaan metsästys

21 Ziua 1,929, 10:18 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


Suurmiehillä suuret logot.

SVL:ssä pidettiin lähiaikoina puoluekokous tulevista presidentinvaaleista. Koska puolueellamme ei ollut omia presidentiksi haluavia jäseniä sen jälkeen, kun ainoa … citește în continuare »

[SVL] Helmikuun kansanedustajaehdokkaat

7 Ziua 1,923, 06:39 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Tervehdys kansalaiset!

Eduskuntavaalit ovat jälleen ovella ja tällä kertaa ne ovatkin hieman poikkeukselliset, koska todennäköisesti eduskuntaan pääseekin tällä kaudella vain 10 kansanedustajaa. SVL:ltä on ehdokkaita eduskuntaan tällä … citește în continuare »

[SVL] Tulevat PJ-vaalit

4 Ziua 1,913, 09:39 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


On se vaan niin hieno logo!

Puheenjohtajavaalit ovat huomenna ja tällä kertaa puolueemme uudistuu mukavasti. Dicktaattori Temski on saatu luopumaan vallastaan ja uudeksi puheenjohtajaksi oli … citește în continuare »

Sinivalkoisen Liiton yksivuotispäivät

14 Ziua 1,909, 12:08 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăIdea kahden oikeistopuolueen, Kansallisdemokraattisen Puolueen (KDP) ja Sinisen Puolueen (SP) fuusioimisesta syntyi tammikuussa 2012. Tuolloin molemmilla puolueilla oli hankalat ajat: KDP kärsi liian … citește în continuare »