Ambient pornit/oprit

Help me please :)

8 Ziua 2,496, 12:10 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

Please help me and click the circle on this link.
It is very simple. One click!
Thank you for helping me.

citește în continuare »

GOLD GOLD GOLD!

111 Ziua 2,490, 06:37 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

I will give you 0.5 gold if you click the circle on this link : http://www.buxvertise.com/icon.php?i=11322

It is very simple. Just a click!

Comment the number of your click. (ex. click 29)

Thanks.

ПС: Ова е ново кругче така да сите

citește în continuare »

Доделувам по 2 голд!

0 Ziua 2,484, 13:01 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Доделувам 2 голд на секој што ќе ми направи услуга и ќе се регистрира преку мој линк. Не барам ништо повеќе освен едноставна регистрација за која се потребни 2 минути. Сите заинтересирани нека ми пишат во инбокс!

citește în continuare »

Предлог за ПРЕТСЕДАТЕЛКА на еМакедонија!

64 Ziua 1,371, 07:36 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

После ова "договрот за мир" со еГрција сватив дека до сега само нашиот ценет Струмјанин бил добаре претседател без никакви грешки.Секој што се кандидирал и што победил на изборите по некое време направил некоја грешка,некоја утка поради

citește în continuare »

Не штедете кога се работи за Македонија!

17 Ziua 1,365, 17:31 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertismentПишувам статија после точно 53 дена.Овојпат нема да да ви барам претплати,нема да организирам ММ акции или акции за додавање на пријатели...
Со оваа статија сакам да прене … citește în continuare »