Ambient pornit/oprit

Raport Rreth Fabrikave Shtetrore

24 Ziua 2,484, 03:38 Publicat în Chile Chile Analiză financiară Analiză financiară


Pershendetje Vllazni
Desha ta bej 1 raportim Rrreth fabrikav shtetrore.

Fabrika Shtetrore 2:
Ne Fabriken Shtetrore 2 Prodhohen :
80 q7 plus 200 q4
citește în continuare »

Raport mbi fabrikat e shtetit [20.07.2014]

0 Ziua 2,434, 08:59 Publicat în Chile Chile Analiză financiară Analiză financiară

o7 vllaXni, shpresoj te jeni mire te gjith, deshta te bej ni raport te shkurt mbi gjendjen e fabrikave.

Fabrika FPZH

Siç e dini te gjith, kjo fabrik ka fabriken e ushqimit te cilesis Q5 dhe nuk ka asnje puntor. Dhe kjo eshte gjendja ne

citește în continuare »

Donacioni dhe gjendja e Fabrikes me 18 tetor 2013

12 Ziua 2,159, 00:42 Publicat în Albania Albania Analiză financiară Analiză financiară

Fabrika ka pranuar keto donacione nga lojtari MaxTex dhe Last Life (ALWarrior).E falenderojme nga zemra MaxTex dhe Last Life dhe i deshirojme ne shendet ne jete.

Ne process te

citește în continuare »

Pagesa nga 19 ALL

12 Ziua 2,149, 12:50 Publicat în Albania Albania Analiză financiară Analiză financiară

Nga tani, Fabrikashteterore do te paguaje pagat nga 19 ALL per punetoret Shqiptar.

Transferimi i tankeve per ata qe kane punuar keto dy dite eshte bere sot:

Successfully transferred 4 item(s) to Flamur Haradinaj.
Successfully transferred 8

citește în continuare »

Gjendja dhe punetoret deri me 6 Janar 2013

2 Ziua 2,148, 03:37 Publicat în Albania Albania Analiză financiară Analiză financiară

Menaxheri i fabrikes ka bere edhe nje blerje te War Stash, duke mbledhur keshtu 50 gold + bonus loyalty points:Me to jane blere 5 Aluminium mines te reja duke rritur prodhimin

citește în continuare »