Ambient pornit/oprit

Лазе бате, че ми го земиш медалот? [lazarosaMKD]

43 Ziua 2,993, 20:22 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

недела, 31 јануари 2016
статија бр. 167


Ете, од денеска носам еден акаунт на душа.....па вака со "голема тежина на плеќите" со која ќе мора да се носам во иднина и со измешани чувства на "тага, каење и болка" да ги прочитаме последните зб … citește în continuare »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #15

15 Ziua 2,575, 16:01 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

вторник, 9 декември 2014
статија бр. 166

Доколку сакате еднократно да помогнете донирајте пари (не злато) за МПП на овој линк со клик на Contribute.

citește în continuare »

TEST ZA SEKOI MAKEDONEC OD DOKTOR ZORAN I MAKEDONSKI

24 Ziua 2,573, 15:18 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

недела, 7 декември 2014
статија бр. 165

Краток и едноставен тест од Доктор Зоран 1 Македонски (доктор ОЗ г@мна да јаде!) како стоите со "PSIHICKATA

citește în continuare »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #14

18 Ziua 2,559, 06:04 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

сабота, 22 ноември 2014
статија бр. 164


Донирањето изминатава недела беше за воздушен напад кој сега е наполнет.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.[url=http://www.erepublik.com/en/country/military/

citește în continuare »

ДОНИРАМЕ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД #13

25 Ziua 2,555, 02:25 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

вторник, 18 ноември 2014
статија бр. 163


Минатото донирање беше за МПП.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.Следната донација ќе биде за воздушен напад, да го надополниме потребниот леб.
citește în continuare »