Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Hvala admini..

Ziua 1,819, 15:47 Publicat în Croatia SUA de Silver_Fishy

Nema me na netu 2 tjedna i evo veselja za doček. Ulogiram se, odradim, treniram.. Idem i malo pucati pa ću si namjestiti DO u svom MU-u koji sam kupila davnih dana i otplaćivala teškim mukama.. Uđem u taj "svoj" MU i dočeka me lijepi prizor da "moj" MU više nije moj. Odlično..
Na moja pitanja o događajima s MU-om dobijem slijedeće odgovore:
"Well, sadly there is nothing you can do about the MU really... unless there was someone in it and you ask them nicely if you could take it back"
"Note: If the commander hasn't logged to eRepublik in 7 days, the commander will be removed and the above procedure will take place
http://wiki.erepublik.com/index.php/Military_unit#Commander "

Ok.. Ogradili su se legalno da je takva procudera.

A ja pitam dalje.. Kako da se onda igrač ogradi od gubitka svoje imovine. Erepublik nema nikakav vacation mode koji možeš uključiti ako znaš da ćeš biti neaktivan neko vrijeme. Sittanje acc-a također po pravilima nije dozvoljeno. Kako da ja onda sačuvam svoju privatnu eimovinu ako nemam pristup internetu neko vrijeme?
Na ta pitanja, naravno, nije bilo odgovora.

I znam, sad bi rekli da commander mora biti aktivan zbog članova MU-a. Ali kao prvo, zato postoje kapetani.. Kao drugo, ovdje se radilo o privatnom MU-u u kojem je osim mene bila samo jedna osoba koja je uz to bila kapetan. A sve i da nije tako, ako se do MU-a već dolazi kupovinom, to ne bi trebalo biti nešto što se tako lako oduzima.
Što je onda iduće? Kad u firmi ne bude dovoljno novca za plaću ili raw-a, vlasniku firme će se oduzeti vlasništvo i predati najboljem radniku?

Stvarno Plato, WTF?

I neka me moj kapetan u MU ne shvati krivo, nije ovdje stvar do njega, ovo su Platove budalaštine i ne želim iz principa moliti nekoga da mi vrati vlasništvo nad nečime za što sam ja odvojila golde. Jednostavno mi se gadi sistem koji je to omogućio i stvarno ne znam kako da ja uz ovakve stvari imam volje igrati dalje.

EDIT: Moj suigrač je dobrovoljno vratio MU i hvala mu na tome, ali to još uvijek ne umanjuje moje ogorčenje na Platov sistem 😛

 

Comentarii

Romper
Romper Ziua 1,819, 15:52

Plato je Cacic?

Touche Awaay
Touche Awaay Ziua 1,819, 15:52

oho sad san umoran sutra krecen sa tiketima 😃

Bioforge
Bioforge Ziua 1,819, 16:18

omg silver mogla si i PM poslat, nisam ni skuzio ni da te nema ni da te ima.
Dobro da sam bio uopce unutra lol "if the commander is the last member of the military unit, the unit will be erased for good" Commander si ; )

Silver_Fishy
Silver_Fishy Ziua 1,819, 16:38

ma pocela sam pisati pm pa sam popizdila jos vise sto uopce moram pisati xD a tebi svaka cast, ljudina si : D

gljivac
gljivac Ziua 1,820, 13:00

igra je retardirana al ja ju i dalje igram xd

Dagislav
Dagislav Ziua 1,820, 15:07

Pa eto, riješilo se. A ima smisla i pročitati uvjete korištenja ili ugovor. XD

dady12
dady12 Ziua 1,821, 00:55

Pravda za Silver!!!!

HANSINO
HANSINO Ziua 1,821, 04:59

@Romper Plato je prije Linić

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.