Ambient on/off

Join the new world

 

Hvala admini..

Day 1,819, 15:47 Published in Croatia USA by Silver_Fishy

Nema me na netu 2 tjedna i evo veselja za doček. Ulogiram se, odradim, treniram.. Idem i malo pucati pa ću si namjestiti DO u svom MU-u koji sam kupila davnih dana i otplaćivala teškim mukama.. Uđem u taj "svoj" MU i dočeka me lijepi prizor da "moj" MU više nije moj. Odlično..
Na moja pitanja o događajima s MU-om dobijem slijedeće odgovore:
"Well, sadly there is nothing you can do about the MU really... unless there was someone in it and you ask them nicely if you could take it back"
"Note: If the commander hasn't logged to eRepublik in 7 days, the commander will be removed and the above procedure will take place
http://wiki.erepublik.com/index.php/Military_unit#Commander "

Ok.. Ogradili su se legalno da je takva procudera.

A ja pitam dalje.. Kako da se onda igrač ogradi od gubitka svoje imovine. Erepublik nema nikakav vacation mode koji možeš uključiti ako znaš da ćeš biti neaktivan neko vrijeme. Sittanje acc-a također po pravilima nije dozvoljeno. Kako da ja onda sačuvam svoju privatnu eimovinu ako nemam pristup internetu neko vrijeme?
Na ta pitanja, naravno, nije bilo odgovora.

I znam, sad bi rekli da commander mora biti aktivan zbog članova MU-a. Ali kao prvo, zato postoje kapetani.. Kao drugo, ovdje se radilo o privatnom MU-u u kojem je osim mene bila samo jedna osoba koja je uz to bila kapetan. A sve i da nije tako, ako se do MU-a već dolazi kupovinom, to ne bi trebalo biti nešto što se tako lako oduzima.
Što je onda iduće? Kad u firmi ne bude dovoljno novca za plaću ili raw-a, vlasniku firme će se oduzeti vlasništvo i predati najboljem radniku?

Stvarno Plato, WTF?

I neka me moj kapetan u MU ne shvati krivo, nije ovdje stvar do njega, ovo su Platove budalaštine i ne želim iz principa moliti nekoga da mi vrati vlasništvo nad nečime za što sam ja odvojila golde. Jednostavno mi se gadi sistem koji je to omogućio i stvarno ne znam kako da ja uz ovakve stvari imam volje igrati dalje.

EDIT: Moj suigrač je dobrovoljno vratio MU i hvala mu na tome, ali to još uvijek ne umanjuje moje ogorčenje na Platov sistem 😛

 

Comments

Romper
Romper Day 1,819, 15:52

Plato je Cacic?

Touche Awaay
Touche Awaay Day 1,819, 15:52

oho sad san umoran sutra krecen sa tiketima 😃

Bioforge
Bioforge Day 1,819, 16:18

omg silver mogla si i PM poslat, nisam ni skuzio ni da te nema ni da te ima.
Dobro da sam bio uopce unutra lol "if the commander is the last member of the military unit, the unit will be erased for good" Commander si ; )

Silver_Fishy
Silver_Fishy Day 1,819, 16:38

ma pocela sam pisati pm pa sam popizdila jos vise sto uopce moram pisati xD a tebi svaka cast, ljudina si : D

gljivac
gljivac Day 1,820, 13:00

igra je retardirana al ja ju i dalje igram xd

Dagislav
Dagislav Day 1,820, 15:07

Pa eto, riješilo se. A ima smisla i pročitati uvjete korištenja ili ugovor. XD

dady12
dady12 Day 1,821, 00:55

Pravda za Silver!!!!

HANSINO
HANSINO Day 1,821, 04:59

@Romper Plato je prije Linić

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.