Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

Eduskuntavaalit tulossa, valtion virkamiehet ostaa taas ääniä

Ziua 1,889, 05:48 Publicat în Finland Finlanda de Juluma

Voi voi, taas on eduskunta vaalit tulossa, ja kukkaron nyörit on taas löysätty Jorma Kaaleppi ja muut otukset ostavat ääniä ja demokratia menettää arvoansa, syrjintää harjoitetaan ja korruptioon pyritään, yksittäiset ihmiset tavoittelevat koko eSuomea itselleen!
Norsunluutornissa vain nauretaan asioille ja tarjotaan lisää tankkeja
korruption vaientamiseksi! Katsokaa hyvät ihmiset mitä olemme saaneet aikaan nyt on aika puuttua peliin!Pimennossa tapahtuvia sopimuksia, joista ei kerrota muille,
kaikki pitää saada julki tavalliselle kansalle ja aloittelijoille
tehdä selväksi mitä eSuomessa tapahtuu!Älkää äänestäkö mitä valtio sanoo vaan mitä itse sanotte!

Valtio pelottelee teitä virkakielloilla, ja muilla hirveyksillä mikäli ette äänestä heidän mukaansa, mutta valta on kansalla! Tehkää mitä itse haluatte, jotta tasa-arvo palautetaan ja norsunluutorni saadaan kaadetuksi!

Muista tämä:

1. Äänestä miten itse haluat
2. Älä ota vastaan lahjuksia
3. Paljasta lahjusta tarjonneet.

Kun vapaus on saatu, korruptio ja orjuutus on lakkautettu jokainen eSuomalainen voi juhlia ja tuntea itsensä osalliseksi parempaa
eSuomea yhdessä me pystymme siihen!

 

Comentarii

Vihtori I
Vihtori I Ziua 1,889, 08:20

Äänien ostaminen on yleisempää, ja oikeastaan ainoa tapa pärjätä, koska puolueilla ei ole välillään minkäänlaisia eroja. Sen vuoksi äänestyskäyttäytymisen määrää se, kuka maksaa eniten.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Ziua 1,889, 10:30

Niin, tai ainakin Vihtorin kokemusten mukaan ^^ Jos omaa jotain muutakin asiaa, kuin kaiken yksityisen elinkeinon tuhoamisen, niin saattaa saada ääniä jopa ilman lahjontaa.

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.