Ambient on/off

Join the new world

 

Eduskuntavaalit tulossa, valtion virkamiehet ostaa taas ääniä

Day 1,889, 05:48 Published in Finland Finland by Juluma

Voi voi, taas on eduskunta vaalit tulossa, ja kukkaron nyörit on taas löysätty Jorma Kaaleppi ja muut otukset ostavat ääniä ja demokratia menettää arvoansa, syrjintää harjoitetaan ja korruptioon pyritään, yksittäiset ihmiset tavoittelevat koko eSuomea itselleen!
Norsunluutornissa vain nauretaan asioille ja tarjotaan lisää tankkeja
korruption vaientamiseksi! Katsokaa hyvät ihmiset mitä olemme saaneet aikaan nyt on aika puuttua peliin!Pimennossa tapahtuvia sopimuksia, joista ei kerrota muille,
kaikki pitää saada julki tavalliselle kansalle ja aloittelijoille
tehdä selväksi mitä eSuomessa tapahtuu!Älkää äänestäkö mitä valtio sanoo vaan mitä itse sanotte!

Valtio pelottelee teitä virkakielloilla, ja muilla hirveyksillä mikäli ette äänestä heidän mukaansa, mutta valta on kansalla! Tehkää mitä itse haluatte, jotta tasa-arvo palautetaan ja norsunluutorni saadaan kaadetuksi!

Muista tämä:

1. Äänestä miten itse haluat
2. Älä ota vastaan lahjuksia
3. Paljasta lahjusta tarjonneet.

Kun vapaus on saatu, korruptio ja orjuutus on lakkautettu jokainen eSuomalainen voi juhlia ja tuntea itsensä osalliseksi parempaa
eSuomea yhdessä me pystymme siihen!

 

Comments

Vihtori I
Vihtori I Day 1,889, 08:20

Äänien ostaminen on yleisempää, ja oikeastaan ainoa tapa pärjätä, koska puolueilla ei ole välillään minkäänlaisia eroja. Sen vuoksi äänestyskäyttäytymisen määrää se, kuka maksaa eniten.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,889, 10:30

Niin, tai ainakin Vihtorin kokemusten mukaan ^^ Jos omaa jotain muutakin asiaa, kuin kaiken yksityisen elinkeinon tuhoamisen, niin saattaa saada ääniä jopa ilman lahjontaa.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.