Ambient pornit/oprit

Join the new world

 

[ID] Vi gör en film - Kan du bidra?

Ziua 1,818, 14:41 Publicat în Sweden Suedia de Inrikesdepartementet


Just nu håller vi på Inrikesdepartementet på att skapa en rekryteringsfilm som kommer upp upp med buller och bång på eSveriges alldeles egna Youtube kanal inom kort (Kanalen länkas till så fort första filmen publiceras). Här hoppas vi kunna samla inom sin tid ett flertal olika spännande filmer som visar både .com och .se på ett spännande och roligt sätt.

Har du egna filmer du har skapat eller som du tycker borde läggas upp på youtubekanalen kontaktar du Dalze med ett pm på enklaste sätt.

Tror du att du kan bidra med snygga bilder, headers, smarta tips eller snygga filmsekvenser där .com och .se visas på ett snyggt sätt, så var inte rädd att lämna en kommentar här nedan med dina bästa bilder eller tips.

Har du bilder du vill dela med dig så gå in till tråden på forumet och lämna dem där. http://erepublik.se/viewtopic.php?f=432&t=24833 (kopiera länken och klistra in i nytt fönster)

Yours Truly
The movie directing people of
INRIKESDEPARTEMENTET
 

Comentarii

Daariil
Daariil Ziua 1,818, 14:47

Vote!

Maximalus
Maximalus Ziua 1,818, 17:25

ett bra tips: visa hur man ska börja för att få en bra start så spelet inte blir tråkigt direkt

Veritatem
Veritatem Ziua 1,819, 02:15

Ett bra tips: Använd Sony Vegas Pro Series. 😃
Dont use shitty shit like Windows Moviemaker. 😕

SpycakeN
SpycakeN Ziua 1,819, 02:22

+1 på Maximalus

Veritas Aequitas
Veritas Aequitas Ziua 1,819, 08:03

Jag har ju gjort serien med svenska departements-logotyper, bland annat den här ovan för inrikesdepartementet. Hör av er om ni behöver grafik.

GigaDruiden
GigaDruiden Ziua 1,819, 09:17

lycka till!

Djodrake
Djodrake Ziua 1,820, 00:52

Se till att folk går med I The Swedish Military eller en MU som samarbetar med dem. Så att människor inte lämnar för att de tycker det är tråkigt. Också så att de vet att de kan få pengar för att slåss då det kan vara dyrt att köpa vapen och mat.

farbrorbla
farbrorbla Ziua 1,820, 08:13

Se till att få folk hålla i sina kakor JÄVLIGT hårt, annars kommer Larm och tar de 🙁

 
Postează răspunsul tău

Ce este asta?

Acesta este un articol scris de un cetățean eRepublik, un joc de strategie bazat pe țările din viața reală. Creează-ți propriul cetățean și condu țara ta pe drumul ei spre glorie. Îți poți câștiga faima în războaie, luptând ca un erou, în presă, scriind articole, sau construind un imperiu financiar.