Ambient on/off

Join the new world

 

[ID] Vi gör en film - Kan du bidra?

Day 1,818, 14:41 Published in Sweden Sweden by Inrikesdepartementet


Just nu håller vi på Inrikesdepartementet på att skapa en rekryteringsfilm som kommer upp upp med buller och bång på eSveriges alldeles egna Youtube kanal inom kort (Kanalen länkas till så fort första filmen publiceras). Här hoppas vi kunna samla inom sin tid ett flertal olika spännande filmer som visar både .com och .se på ett spännande och roligt sätt.

Har du egna filmer du har skapat eller som du tycker borde läggas upp på youtubekanalen kontaktar du Dalze med ett pm på enklaste sätt.

Tror du att du kan bidra med snygga bilder, headers, smarta tips eller snygga filmsekvenser där .com och .se visas på ett snyggt sätt, så var inte rädd att lämna en kommentar här nedan med dina bästa bilder eller tips.

Har du bilder du vill dela med dig så gå in till tråden på forumet och lämna dem där. http://erepublik.se/viewtopic.php?f=432&t=24833 (kopiera länken och klistra in i nytt fönster)

Yours Truly
The movie directing people of
INRIKESDEPARTEMENTET
 

Comments

Daariil
Daariil Day 1,818, 14:47

Vote!

Maximalus
Maximalus Day 1,818, 17:25

ett bra tips: visa hur man ska börja för att få en bra start så spelet inte blir tråkigt direkt

Veritatem
Veritatem Day 1,819, 02:15

Ett bra tips: Använd Sony Vegas Pro Series. 😃
Dont use shitty shit like Windows Moviemaker. 😕

SpycakeN
SpycakeN Day 1,819, 02:22

+1 på Maximalus

Veritas Aequitas
Veritas Aequitas Day 1,819, 08:03

Jag har ju gjort serien med svenska departements-logotyper, bland annat den här ovan för inrikesdepartementet. Hör av er om ni behöver grafik.

GigaDruiden
GigaDruiden Day 1,819, 09:17

lycka till!

Djodrake
Djodrake Day 1,820, 00:52

Se till att folk går med I The Swedish Military eller en MU som samarbetar med dem. Så att människor inte lämnar för att de tycker det är tråkigt. Också så att de vet att de kan få pengar för att slåss då det kan vara dyrt att köpa vapen och mat.

farbrorbla
farbrorbla Day 1,820, 08:13

Se till att få folk hålla i sina kakor JÄVLIGT hårt, annars kommer Larm och tar de 🙁

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.