Fundo lig/desl

За мисијата / For mission 3/3 [eDnopmk]

27 Dia 2,852, 01:02 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Благодарност до сите! Имајте прекрасна саботна вечер, ве сакам сите!

Да живее МАКЕДОНИЈА!
МАКЕДОНИЈА на МАКЕДОНЦИТЕ

ler mais »

За мисијата / For mission 2/3 [eDnopmk]

58 Dia 2,851, 01:54 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

На сите кои на предходната статија издвоивте 10 секинди ви сум бескрајно благодарен!

Ако не е проблем по 1 коментарче ви благодарам многу од напред!


Нова статија 3/3 да ја завршам и таа и да не ве замарам 😃

http://www.erepublik.com/en/

ler mais »

За мисијата / For mission 1/3

52 Dia 2,847, 12:07 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Ако не е проблем по 1 коментарче ви благодарам многу од напред!
Втора мисија, 2/3 кој сака да помогне нека кликне на линкот 🙂

И ако можи едно извиче да направите:
http://www.erepublik.com/en/article/-for-mission-2-3-ednopmk--2550282/1/20 За м

ler mais »

Мисија 25 коментари [Завршено фала на сите o/]

58 Dia 2,672, 08:44 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Поздрав дечки, кој сака нека пушти некое коментарче кој несака да е жив и здрав... 😃

За извик:

Да му помогниме на eDnopmk http://www.erepublik.com/en/article/-25-1-2506342/1/20

ВС сите!

ler mais »

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Dia 2,325, 03:44 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зler mais »