Fundo lig/desl

RadioMK

24 Dia 1,898, 12:47 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Поздрав до сите Македонци.

Ве покануваме во сабота во 17:30ч да го следите нашето радио http://tinyurl.com/ceknczw Ќе се одржи емисија на тема еРепублик.

Гости:
-Martinb2
-kocoskimkd
-SaveAss
-God Of War 98
-Јас
-Mr.Santino
Но се чекаат

ler mais »