Fundo lig/desl

podelba na 500 energija

425 Dia 1,832, 14:30 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negócios financeiros Negócios financeiros

МК верзија:
Делам 500 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 500 енергија)
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:
All you have to do to get 500 energy

ler mais »

Група на facebook EREPUBLIK

3 Dia 1,828, 04:05 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Денес ми текна една убава идеа (според мене) и отворив група . Пошто јас сметам дека ни требаат нови играчи и тоа МАКЕДОНЦИ за да би добивале повеке битки во иднина би било добро секој кој што сака да ја најде групата

https://www.facebook.com/

ler mais »

Поделба на 1 Q7 ili 2 Q6 ili 3 Q5 ili 4 Q4 помош против јужниот сосед Завршена

171 Dia 1,825, 03:39 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

МК верзија:
Делам 1 Q7 ili 2 Q6 ili 3 Q5 ili 4 Q4 на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 1 Q7 , 2 Q6 , 3 Q5 , 4 Q4 )
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:

ler mais »

DELENJE NA 500 ENERGIJA

215 Dia 1,814, 09:55 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik


МК верзија:
Делам 500 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 500 енергија)
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:
All you have to do to get 500 … ler mais »

5 РЕАЛНИ ФАКТИ ЗА ЖИВОТОТ

6 Dia 1,813, 12:08 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais

Мудрите совети секогаш се добредојдени – но, колку од нив реално ги применувате во животот? Ова се 5 со кои сме сигурни дека ако ништо...


...друго ќе се согласите дека се точни:

1. Парите не можат да ја купат среќата, но многу е попријатно да

ler mais »