Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

TO THE GREATEST [MoFA Macedonia]

44 Dia 3,229, 10:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosБРАЌА БУГАРИ
ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА !
ЧЕСТИТ 108ми РОДЕНДЕН !

Вярвам че можем да кажем без съмнение Вие получихте много хуб … ler mais »

Greetings from Macedonia [MoFA]

40 Dia 3,215, 05:37 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Dear citizens of the eWorld,

On behalf of eMacedonia we present You our team today, September 8th, a very ler mais »

[MoFA Macedonia] We did it again!

82 Dia 3,203, 08:50 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosHello New World

It was hell of a month !!!
But it was worth every minute :)

Now it’s time to go on vacation :D or not? :P

ler mais »

[МНР Македонија] Извештај

56 Dia 3,162, 07:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosЗдраво Македонијо,

Статијава најверојатно ќе биде малку подолга, имам многу за објаснување, затоа заземете позиција или откажете … ler mais »

[MoFA Macedonia] Lima Treaty / Договор од Лима [EN/MK]

46 Dia 3,128, 06:08 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análises de guerra Análises de guerraСКРОЛАЈТЕ НАДОЛУ ЗА МАКЕДОНСКАТА ВЕРЗИЈА


Dear Macedonians, allies, friends and others, Macedonia and Peru have a … ler mais »