Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

Rooooaaaaaarrrrrrrrrrrr

Nova afera!!! Ugac i Radenko upravljaju zajedno nalogom Vlada 505 (FOTO, VIDEO)

64 Dia 3,517, 08:59 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais


Eto morala je i ta afera da ispliva na površinu, detaljnom analizom ta tri naloga utvrdjeno je da su nalogom Vlada 505 upravljala ova dvojica naizgled suprotstavljena igrača. Vremena logovanja su ista, sva trojica su komadanti u "svojim" … ler mais »

eBaby Bucket Challenge

28 Dia 2,618, 02:50 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisKako me je onaj ćelavac Branko prozvao za ovaj izazov red je da se odužim malo zajednici, golde sam slao slabijima i onima za koje pretpostavljam da nemaju dovoljno a nisu rodjaci ( … ler mais »

Eto rešio II

30 Dia 2,537, 02:37 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisKao sto naslov kaže rešio sam da odradim misiju ovu sa člancima pa bi zamolio za te neke komentare.

Ovo je drugi deo članka Eto rešio u kome apsolutno nemam ništa pametno … ler mais »

Eto rešio

51 Dia 2,537, 01:27 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisKao sto naslov kaže rešio sam da odradim misiju ovu sa člancima pa bi zamolio za te neke komentare.

Eto ja sad treba da napišem nešto i u vezi erepa da ne bi brisali i da bi se računalo za misiju. Pišem sa posla pa ne mogu da ubacujem slič … ler mais »

Erep gold-share challenge by Vlada505

32 Dia 2,481, 15:08 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociais
Pošto sam izazvan od strane Evelet007 eto da i ja uzmem učešće u ovoj masovnoj histeriji jer kako kažu
"Kud svi Turci (izvini Vladislave) tu i mali Muja(izvini mcmoox)".


ler mais »