Fundo lig/desl

[Диктатор еСрбије] Октобарска диктатура

154 Dia 3,234, 04:51 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани грађани , обраћам вам се са идејом да вас укратко упутим у тренутна збивања у вашој диктаторској влади као и кратак резиме деловања из претходног месеца.

Овог јутра дана 3123. е … ler mais »

[Диктатор еСрбије] Успешна одбрана земље

90 Dia 3,230, 14:10 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани грађани

Сведоци смо великих победа које смо остварили у протеклих неколико дана. Успели смо да зауставимо и оборимо 5 од 7 ваздушних напада, 3 ваздушна напада на Македонију од … ler mais »

[Диктатор еСрбије] Одбрана савезника + едит

86 Dia 3,227, 09:41 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани грађани,

Због ситуације која је задесила Македонију и Бугарску, враћањем Грка у игру одлучили смо да покренемо напад на Грчку док ће Румунија кренути на Турску. Не можемо да доз … ler mais »

[Диктатор еСрбије]Обраћање

88 Dia 3,216, 01:22 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisПоштовани грађани,

Дана 08.09.2016 Војни Савет донео је одлуку о враћању новца јединици Ратници који је ресетовањем оргова украден од стране појединаца који су државу представљали.

Вој … ler mais »

[Диктатор еСрбије] Уводно обраћање

66 Dia 3,204, 10:09 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisПоштовани суграђани и суграђанке,

Ово је мој први мандат, прва диктатура и прво ангажовање у вођењу државе. Већина ме познаје као војника који је увек ту када је потребна помоћ држави или … ler mais »