Fundo lig/desl

Sobre o meu jornal

Abrir página da Wiki

News of great Dictator!

Analiza svetovnih dogodkov: Iran

27 Dia 2,696, 04:57 Publicado em Slovenia Slovenia Entretenimento e interacções sociais Entretenimento e interacções sociaisVem, da to ne spada v igro ampak mislim, da to ne more škodovati, če popestrim naš mrtev medijski prostor. Večina, ki me pozna dobro v real life vedo, ler mais »

Dogodki po svetu vol.55

24 Dia 2,693, 03:43 Publicado em Slovenia Slovenia Análises de guerra Análises de guerraTurška polomija

Pred dnevi se je končal kratek pohod Slovenije na Turčijo, ki je sodelovala v skupni neuspešni in slabo organizirani kampaniji. … ler mais »

Dogodki po svetu vol.54

13 Dia 2,679, 09:05 Publicado em Slovenia Slovenia Análises de guerra Análises de guerraZadnje čase je v eRepublik dokaj dolgčas saj primanjkuje resnih bitk. Razlogov za to je veliko, od tega, da admini uničujejo igro in skupnosti umirajo, do … ler mais »

Vojaški udar

35 Dia 2,655, 23:31 Publicado em Slovenia Slovenia Análise e debates políticos Análise e debates políticosV prejšnjem članku sem predstavil nove spremembe v igri, to sta vojaški udar ali diktatura in revolucija. V tem članku se bom osredotočil na to kako bodo … ler mais »

Nove spremembe: Diktatura in Revolucija

50 Dia 2,653, 08:36 Publicado em Slovenia Slovenia Análise e debates políticos Análise e debates políticosNekateri ste že opazili, da so admini naznanili novo spremembo v igri, ki bo začela veljati jutri. Greš se za Diktaturo in za Revolucijo.

ler mais »