Fundo lig/desl

Будите државотворни, гласајте за СЗР!

25 Dia 3,168, 16:53 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Овај чланак не пишем зато што ми је Угац послао текс 2 странице А4 формата на вибер, овај текст пишем јер сам осетио жељу да зближим народ са програмом странке здравог разума.

Нико са сигурношћу не може рећи шта је прво настало - еСвет или странка

ler mais »

Državotvorna akcija

137 Dia 3,126, 12:08 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Danas smo svedoci iskrenih napora diktatorske ekipe da zbliži naciju. Iza nas je jedan izuzetno težak period u kome je eSrbija izgubila sve resurse. O tome detaljnije možete čitati u mojoj

ler mais »

Непристрасна анализа ресурсног рата

279 Dia 3,099, 10:49 Publicado em Serbia Serbia Análises de guerra Análises de guerra

Јуче се водила борба за једини редак ресурс који Србија може да узме. Сви претходни покушају су били неуспешни и ово је била једина шанса да макар нешто за себе узмемо и да спасимо образ. Диктаторска екипа је одлучила да ради ударнички и 10 сати рани

ler mais »

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Dia 2,960, 07:43 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/ler mais »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Dia 2,955, 05:22 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … ler mais »