Fundo lig/desl

[Kate]Interiew with FreeEnough

15 Dia 1,852, 05:35 Publicado em Austria Austria Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Hello dear friends,
I asked FreeEnough for interview, and he was so nice and polite to accept, although he was very busy , he found some time and quickly answer my questions. 😁 I can

ler mais »

[Kaте]Интервју со Принцот

30 Dia 1,842, 12:22 Publicado em Austria Austria Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Dear Austrians, the article is made both in English and Macedonian, because of my fellow Macedonian brothers all over the eWorld.


MK:

Се започна кога и на двајцата ни беше досадно и почнавме да пишуваме статија, за љубовта.Го на … ler mais »

[Achkoe]Патот до Успехот

24 Dia 1,828, 10:07 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Музичка подлога

Оваа статија ја пишувам инспириран од две личности кои повеќе за жал не се дел од играва, Pljakot и Kika Mladenovska.Двајцата во своите весници кои што ги разгледав пишуваат за … ler mais »

аФтобуси се враќаат!

36 Dia 1,815, 04:56 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Attention please!

Од кога пропадна единицата aFtobusi се случуваа многу работи, па ни фалеа малце старите времиња и решивме да се вратиме на сцена ПОВТОРНО, овојпат спое … ler mais »

[Kaте]Слики од собиранката - Цензурирано

103 Dia 1,797, 14:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Собиранка во Струмица, пицерија Дион


Нема што да пишувам, сликите кажуваат повеќе и од зборовитеБрада

ler mais »