Вклучи/Исклучи амбиент

Субови

1 Ден 1,973, 08:24 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Значи вака ако некој ми донесе 10 суб на весникот нека се јави во коментар ке има награда од мене значи ова е за тие што сакаат а исто така може и да има ММ Акција на мојот весник и така и јас ке имам повеке субови и вие исто така 🙂

прочитај повеќе »

Поделба3!!!!! ЗАВРШЕНА/FINISHED!!!!!!!!!1

0 Ден 1,973, 04:06 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Колку што можев поделив ке има нова поделба за 1 или 2 дена

прочитај повеќе »

Поделба 3!!

114 Ден 1,972, 05:27 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Ке поделам 10q1 леб на оној што ке: Суб
Воте Saut само првите 30 ке добијат q1 леб

прочитај повеќе »

Наградна игра

2 Ден 1,968, 12:28 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Ке има наградна игра на мојот весник за да учествувате треба да донирате 10пари
кој сака нека ми прати и награда добиваат првите три и ке добие лебови и оружје и гратис ке има неѓто од мене

прочитај повеќе »

ММ Акција/ММ Action

161 Ден 1,965, 06:15 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Пред некое време ставив една статија дека ке има ММ акција сега пак ке ставам кој сака да учествува нека остави линк од весникот во Коментар и ке биде објавен на статијава

прочитај повеќе »