Latar Belakang on/off

Albanians in Çanakkale

33 Hari ke 3,407, 15:17 Diterbitkan di Turkey Turkey Analisis pertempuran Analisis pertempuran

MUSLIM ALBANIANS IN ÇANAKKALE


25,000 - 30,000 Muslim Albanian soldiers have died in the Battle of Çanakkale!

[img]http://i63.tinypic.com/[/img] … lebih lanjut »

HE FOUGHT FOR US, NOW LET US FIGHT FOR HIM!

8 Hari ke 3,402, 13:04 Diterbitkan di Albania Albania Interaksi sosial dan hiburan Interaksi sosial dan hiburan

Jonathan Mark Harrison or Jon Harrison is 46 years old, born in Hereford - Herefordshire UK. He is ex RAF REGIMENT, a Croatian War Veteran and a Kosovan War Veteran.

In 2009 Jon was diagnosed with bowel cancer, after that was operated on, it was

lebih lanjut »

KLA - our pride

8 Hari ke 3,358, 09:11 Diterbitkan di Albania Albania Analisis pertempuran Analisis pertempuran

KOSOVO LIBERATION ARMY
War of KOSOVO for freedom[IMG]http://i66.tinypic.com/2qc012e.[/img] … lebih lanjut »

Chat-i i eShqiperis

6 Hari ke 3,292, 12:25 Diterbitkan di Albania Albania Perintah perang Perintah perang

Pershendetje vllazen shqiptar , duke e pa te nevojshme bashkpuniminin mes nesh (që është mëse i nevojshem) vendosa me e hap një CHAT , ku mund të jemi më aktiv dhe më të organizuar o/Për të hyrë në chat klikoni linkun : … lebih lanjut »

Balli Kombëtar!

11 Hari ke 3,275, 09:59 Diterbitkan di Albania Albania Analisis dan debat politik Analisis dan debat politik

Të nderuar vllazën Shqyptar!

Kam nderin dhe knaqësin të ju njoftoj për krijimin e partis "Balli Kombëtar" - e cila do ta ketë qëllimin e njejtë si në jetën reale bashkimin e trojeve shqiptare, duke shikuar rrethanat dhe lebih lanjut »