Latar Belakang on/off

Join the new world

 

Kjelini: "Skoro pa savšreno!"

Hari ke 1,828, 01:30 Diterbitkan di Serbia Serbia oleh Open017

Defanzivac italijanskog tima izuzetno je zadovoljan ostvarenom pobedom nad aktuelnim šampionom Evrope.

Juventus je zabeležio ubedljivu pobedu nad Čelsijem, koji je u potpunosti nadigran u Torinu.
Defanzivac „Stare Dame“, iskusni Đorđo Kjelini ističe da je Juve na pravi način uspeo da zaustavi Čelsi i onemogući mu da razvije igru, te govori da je njegov tim odigrao skoro savršenu utakmicu.
„Videli smo jednu odličnu atmosferu i igru na terenu koja je bila blizu savršenstva.“
„Apsolutno smo zaslužili trijumf, Čelsi je opasan protivnik koji u svojim redovima ima igrače kakvi su Azar, Mata, Oskar, ali naša odlična partija im nije dozvolila prostora za igru. Uspeli smo da zaustavimo Čelsijeve najbolje pojedince i iskoristimo sve slabosti našeg protivnika u jednoj zaista sjajnoj utakmici.“, rekao je Kjelini.
Pouzdani defanzivac ističe da njegov tim mora da ponovi istu partiju i u poslednjem kolu.
„Sada nam je potrebna još jedna odlična partija protiv Šahtjora, tima koji je zasluženo na čelu grupe. Želimo da prikažemo sjajnu partiju u Ukrajini, osvojimo bodove i ne dozvolimo da nam propadne velika pobeda nad Čelsijem.“, rekao je fudbalera Juventusa.

 

Komentar

marina.marina
marina.marina Hari ke 1,828, 01:49

que le ma vista e la trangila

 
Posting komentar anda

Apa ini ?

Anda sedang membaca artikel yang ditulis warga eRepublik, sebuah game multiplayer berbasis negara di dunia nyata. Buat sendiri karaktermu dan bantu negaramu untuk mencapai kejayaannya sambil membentuk dirimu sebagai pahlawan perang, penulis yang terkenal atau raksasa finansial.