Ambient on/off

Join the new world

 

Kjelini: "Skoro pa savšreno!"

Day 1,828, 01:30 Published in Serbia Serbia by Open017

Defanzivac italijanskog tima izuzetno je zadovoljan ostvarenom pobedom nad aktuelnim šampionom Evrope.

Juventus je zabeležio ubedljivu pobedu nad Čelsijem, koji je u potpunosti nadigran u Torinu.
Defanzivac „Stare Dame“, iskusni Đorđo Kjelini ističe da je Juve na pravi način uspeo da zaustavi Čelsi i onemogući mu da razvije igru, te govori da je njegov tim odigrao skoro savršenu utakmicu.
„Videli smo jednu odličnu atmosferu i igru na terenu koja je bila blizu savršenstva.“
„Apsolutno smo zaslužili trijumf, Čelsi je opasan protivnik koji u svojim redovima ima igrače kakvi su Azar, Mata, Oskar, ali naša odlična partija im nije dozvolila prostora za igru. Uspeli smo da zaustavimo Čelsijeve najbolje pojedince i iskoristimo sve slabosti našeg protivnika u jednoj zaista sjajnoj utakmici.“, rekao je Kjelini.
Pouzdani defanzivac ističe da njegov tim mora da ponovi istu partiju i u poslednjem kolu.
„Sada nam je potrebna još jedna odlična partija protiv Šahtjora, tima koji je zasluženo na čelu grupe. Želimo da prikažemo sjajnu partiju u Ukrajini, osvojimo bodove i ne dozvolimo da nam propadne velika pobeda nad Čelsijem.“, rekao je fudbalera Juventusa.

 

Comments

marina.marina
marina.marina Day 1,828, 01:49

que le ma vista e la trangila

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.