Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Novine Ministarstva informisanja

[Министарство информисања] Новости у еСрбији

85 Dan 3,533, 14:03 Objavljeno u Serbia Serbia Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepublikuНајбитнија информација у еСрбији тренутно је та да је одмах по доласку нове демократске власти и свргавања злих диктатора порез смањен на историјски минимум, односно на свега 2% што никада до сада није … čitaj više »

[Министарство информисања] ЦП избори; Пулицерова награда - резултати; оставка

27 Dan 3,520, 14:42 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПре свега бих хтео да се извиним због кашњења, али због РЛ разлога нисам никако стизао да напишем чланак.

Председнички избори

Одржани су још једни председнички избори. Били су врло … čitaj više »

[Министарство информисања] Пулицерова награда - кандидати

23 Dan 3,511, 08:09 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaДраги грађани еСрбије,

Оно што сам најавио почетком месеца може да почне да се остварује. Јун је прошао, ја сам сумирао све занимљи … čitaj više »

[Министарство информисања] Конгресни избори - јун 2017.

53 Dan 3,507, 04:32 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани еСрбије,

Верујем да се многи од вас тренутно хладе у својим кућама, једући сладолед. Надам се да ће вам овај чланак бити освежење од других ствари које се дешавају у ово виртуелном … čitaj više »

[Министарство информисања] Дан 3500

14 Dan 3,500, 15:12 Objavljeno u Serbia Serbia Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepublikuДраги грађани еСрбије,

Видео сам да се многи од вас питају хоће ли се покренути нека акција поводом јубиларног 3500. дана. Админи су нас држали у неизвесности и данас је објављен евент поводом 3500. … čitaj više »