Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Novine Ministarstva informisanja

Дискорд - национални чет

50 Dan 3,303, 04:14 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани грађани,

Пошто се већина нас и вас сећа оних срећних времена када смо као нолифери висили на ризону и проводили сате и дане млатећи празну сламу, схватиће нашу потребу да као неко ко је са … čitaj više »

[МИС] Нова страница јединице

12 Dan 3,266, 11:59 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани грађани


Пре неколико дана је убачен нов изглед странице ваше јединице. Промена је козметичка тако да нема неког значајног утицаја на промену игре. Коме се не свиђа нов изглед може … čitaj više »

[MИС] Викенд мисије - Ноћ вештица

16 Dan 3,265, 23:21 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Драги грађани,


Дошао јe онај тренутак у години када чудовишта, вештице, зомбији и духови изађу из својих скровишта и почну … čitaj više »

[MИС] О новцу, савезима и хрватском питању

17 Dan 3,195, 10:11 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeСрдачан поздрав свима у име Министарства информисања еСрбије и еВладе! У првом јављању испред повереништва за информације изнећу вам стање у земљи, односно влади, након ефективног преузимања власти - п … čitaj više »

[МИ] Стање на ратишту и продужетак конкурса

84 Dan 2,983, 05:51 Objavljeno u Serbia Serbia Analiza ratovanja Analiza ratovanjaДругарице и другови,

Пред вама је трећи по реду чланак Министарства информисања, у којем ћемо се позабавити актуелним збивањима у ратовима са еТајландом и његовим савезницима. Питали смо и Председни … čitaj više »