Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Novine Ministarstva informisanja

[Министарство информисања] Конгресни избори - мај 2017.

20 prije 2 dana Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeЗа нама су још једни Конгресни избори. Донели су неколико промена, највећа је то да је у Конгрес после дужег времена ушла и Уједињена еСрбија. Као што ћете видети касније, излазност је била мања него н … čitaj više »

[Министарство информисања] 25.05.2017.

38 prije 4 dana Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани еСрбије,

Као што знате, претходни председник Destroyer91 је импичован, тако да је на његово место дошао другопласирани čitaj više »

[Министарство Информисања] 30.04.2017

12 Dan 3,448, 16:46 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани. А и остали.

Извињавам се за окаснело јављање. Нажалост, нисам у могућности да подробније пренесем догађаје који су се одвили од последњег издања, био сам претрпан стварима које нис … čitaj više »

[Министарство Информисања] 19.04.2017

34 Dan 3,438, 10:12 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани. А и остали.

Други број Службеног Гласника под мојом тастатуром пред вама.

У данашњем броју:

1. Амбасадорски програм
2. Ратишта
3. Конгресни закони
4. Остало

[img]http:/[/img] … čitaj više »

[Министарство Информисања] Поклон Пакети

25 Dan 3,433, 09:27 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани. А и остали.

Испред Министарства Информисања вам се обраћам тек данас јер су админи каснили два дана или нешто мање са ресетом овог орга. Први чланак сам имао спремљен још првог дан … čitaj više »