Ambijent uključi/isključi

Президентско - Бием се за да победим!

13 prije 21 sati Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Analiza ratovanja Analiza ratovanjaЗдравейте Лъвове,

Драги българи, днес е денят на храбростта, празник на великите дела и славната е-История. Днес ще бъде най-важният ни ден от последните ни няколко месеца. На прага сме за п … čitaj više »

Президентско - текуща ситуация.

32 Dan 3,193, 08:02 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeЗдравейте, Българи.

Последните няколко дни поемахме основната щета на Синдика и Адриатика. Изглежда, че гърците са се прибрали от отпуските си и щетата им се равнява на нашата и тази на Маке … čitaj više »

Извънредно Президентско

28 Dan 3,191, 05:38 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Здравейте, Българи,

Вече втори месец водим непрекъснати военни действия, за което се изисква огромна организация и финанси в така наречения "отпускарски" месец. Вече седмица държим Турция затр … čitaj više »

Първата Българска Империя - Встъпителна

43 Dan 3,183, 16:00 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepublikuЗдравейте, приятели!

Бих искал да благодаря на всички, които подкрепиха кандидатурата ми. Надявам се да успея да отговоря на очакванията ви и в края на мандата да не съжалявате за избора си. … čitaj više »

Финална - Vadisz

48 Dan 3,179, 21:00 Objavljeno u Bulgaria Bulgaria Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Здравейте ерепубликанци,познати и приятели ,ето че дойде време да напиша финалната за моя мандат статия и няма да крия задоволството с което го правя ;)

На първо място искам да благодаря на всички вас които се раздадохте дčitaj više »