Ambijent uključi/isključi

Шчо напраифме?

47 Dan 2,473, 09:11 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Е сега кога дебело наебавме, сакам сите фактори во е-државава да ве прашам:
Чија беше идејата да акаме по Индија кога сме кревки и во Австралија? Работава дојде: Од кол на кол, колот в г'з.

Коментирајте барем за мисијава да ја земам.

čitaj više »

Неколку факти

2 Dan 2,042, 19:09 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Факт е дека сме во послабиот сојуз кој порано или подоцна ќе се распадне.

Факт е дека нема взаемна доверба помеѓу членките на КоТ со неколку исклучоци - ние на пример сме докрај заедно со Бугарија, Чиле, Индонезија, Мексико, Парагвај без оглед на

čitaj više »

Тешко нас

21 Dan 2,016, 07:01 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Не помина долго од почетокот на флертот на ЕДЕН со Полска и Србија. Тоа заврши со замена на НаП-от со МПП помеѓу Србија и Романија. Тука почна се. Во меѓувреме, Америка влезе во КоТ и ги доизмеша работите. Од една страна, добро е шо ја имаме Америка

čitaj više »

Macedonian Civilian Forces

19 Dan 1,861, 18:59 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Macedonian Civilian Forces е присутна на бојните полиња околу една и пол година. Основач на истата е Harvester of Souls. Единицата брои околу 300 членови од кои голем процент се активни бидејќи често вршиме ажурирање на членството.

Она што ме дон

čitaj više »

ЉОЉАНД

40 Dan 1,847, 16:27 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Дојде време за нова статија. Причина - Љољанд.

http://www.youtube.com/watch?v=JCS6Bf_cg24 (музичка подлога)

Како прво, срам да ви е на сите шо помогнавте на Полска против Турците.

Полска, а не Америка беше главната причина шо се вративме н

čitaj više »