Ambijent uključi/isključi

Вицеви за чак норис

2 Dan 2,204, 06:48 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

-Господ сакал да го создаде светот за 10 дена, а Чак Норис му дал само шест.
-Кога Чак Норис прави склекови тој не се крева нагоре туку ја одбива земјата од него.
-Чак Норис може да дели со нула.
-Чак Норис избројал до бесконечност - 2 пати.
-Чак

čitaj više »

Така и ви треба!

0 Dan 2,199, 12:20 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanja


čitaj više »

Fail na Plato

2 Dan 1,759, 08:21 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
hahaha Lol … čitaj više »