Ambijent uključi/isključi

Плато, брат.... до кога?

17 Dan 2,128, 16:48 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

čitaj više »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 Dan 2,123, 15:57 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka"Животот е čitaj više »

Една анимација а ногу зборови!

24 Dan 2,113, 17:01 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО
čitaj više »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 Dan 2,098, 20:11 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав 😛

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

čitaj više »

Прв CH Medal [krembananka]

26 Dan 2,025, 06:37 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

čitaj više »