Ambijent uključi/isključi

Contribute with FOOD for Albanian AirStrike!

16 Dan 1,970, 01:20 Objavljeno u USA USA Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaDear Friends and Allies!

I invite you to give your contribute with food for an Albanian Airstrike:
Please donate here: http://www.erepublik.com/en/
čitaj više »

Nje dhurat nga adminet: "Frag Grenade"

12 Dan 1,955, 12:04 Objavljeno u USA USA Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Zonja dhe zotërinj, Unë do doja tju informoj se është një ofertë në Facebook për nje arme PvP (Guerrilla Fight) gratis.
Si te čitaj više »

[MoD] Urdherat Ditor: Dita 1944

18 Dan 1,943, 06:31 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku
Keto jane urdherat ditor per diten 1943.

Perpara se te shikoni urdherat, mbani mend:
-Ne qofte se Shqiperia po fiton
čitaj više »

O MILET MERRNI VESH MERRNI VESH!

68 Dan 1,914, 06:02 Objavljeno u Albania Albania Analiza ratovanja Analiza ratovanja

TUNGJATJETA SHQIPETARE TE SHQIPERIS KRENARESi fillim ju pershendes te gjithve ju qe keni vite ne kete loje dhe ju … čitaj više »

I'M BACK

40 Dan 1,903, 10:15 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

***TUNGJATJETA SHQIPETAR TE SHQIPERIS KRENARE***
Me shum kenaqesi doja čitaj više »