Ambijent uključi/isključi

11-ти октомври ден на Македонското востание

22 Dan 3,248, 05:48 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

После 659 дена строг пост пишувам статија, а поводот поради што се одлучив да се омрсам е денешниот празник.

Република Македонија денеска одбележува 75 години од почетокот на антифашистичкото востание и народноослободителната војна.

На 11 Октом

čitaj više »

ЗОШТО НЕ ГО ПОЧИТУВАМЕ СВОЕТО ?!

34 Dan 2,589, 10:06 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Испровоциран од многу играчи на еРепублик кој што на срби, хрвати, босанци, црногорци, и други народи им пишуваат на нивен јазик,а тие не ни помислуваат да пишат на Македоски.
ДОБРО БРЕ кој К*Р пишувате на тие јазици зошто другите не пишуваат на Мак

čitaj više »

Нови мисии ден 2537 - 14 New Halloween Temporary Missions [MACEDONP4]

21 Dan 2,537, 05:41 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku
čitaj više »

25 КОМЕНТАРИ !!!

37 Dan 2,469, 02:34 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

ПРЕТПЛАТЕТЕСЕ НА ВЕСНИКОТ АКО НЕ ВЕ МРЗИ !!!!!!!!!!!!

čitaj više »

25 КОМЕНТАРИ !!!

29 Dan 2,467, 15:22 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Субнете ми го весникот ако не ве мрзи о7

čitaj više »