Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

ONLY ETHNIC ALBANIA IS IN MY MIND

subscribers get 3 q7 free....

59 Dan 2,213, 03:47 Objavljeno u Albania Albania Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

subscribe and coment and you get 3 weapon q7 free...

čitaj više »

Medals, fad or necessity? (INTERESANTE)

4 Dan 1,939, 15:53 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Until now nobody thought why are we taking medals, why we aren’t taking and so on…or maybe they thought but they haven’t written it down. Therefore I managed to make a ranking of all medals. Let’s see what was the outcome:

Non-military:
čitaj više »

INSTRUKSIONE PER RW NE TIRANE

11 Dan 1,937, 01:37 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

JI ISHA LUT TE GJITHEVE QE TE MOS LUFTOJNE KUR WALLI ESHT MBI 50 % DHE TE JENE TE GATSHEM TE HIDHEN NE LUFTE SAPO WALLI TE BIE POSHTE 50 % ... JU LUTEM TE MOS LUFTOJM PER BO , TE MOS ZIHEMI PER NJE BO SE NUK BEN MIRE... JU UROJ LUFTE TE MBARE

čitaj više »

Te Clirojme Kosoven

6 Dan 1,834, 04:07 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

Sot Duhet te Clirohet edhe Kosova ... kush mundet me hap luften ju lutem ta hapi qe te behemi nje komb i madh ne daten 28

čitaj više »

URDHER I PRERE.... I LESHUAR PER ALBANIA D2...

4 Dan 1,829, 15:45 Objavljeno u Turkey Turkey Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

KERKOHET :
Urdhera te prere, luftoni ne:
1. Albanian Coast per greqin
2. Southeastern Albania per greqin

EDHE PSE JAM NJE NACIONALIST I MADH BESOJ KY URDHER DUHET RESPEKTUAR PER TE SHPETU SHQIPERIN ,,, MENDOJ SE ESHT SHUM NE INTERES TONIN TE

čitaj više »