Ambijent uključi/isključi

Greek national tv

10 Dan 2,846, 23:44 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaGreek national tv, wiped abbreviation "MKD" in basketball mach between Macedonia and Greece.

But they failed to remove this old MACEDONIAN F***ER!!

[img][/img] … čitaj više »

Е-REPUBLIKAN

16 Dan 2,841, 19:34 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava[img]http://f[/img] … čitaj više »

E - кладење

14 Dan 2,836, 01:38 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Имам една идеја за админите, за поинтересен ерепаблик.

Не обична идеја, туку ВИСИТНСКА РЕВОЛУЦИЈА! во погледите на играва и нејзината динамичностЕ-кладење со ви
čitaj više »

I reached 40.000 PP

15 Dan 2,835, 00:40 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Dear Plato.

I just reached 40.000 Prestige Points

And thank you very much for your purely aesthetic reward !


Now How do I get my tank back?


čitaj više »

Неколку работи

16 Dan 2,831, 07:55 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

Да не должам, неќам да пишам во овај смрденио весник поќе, одамна немам пишано, ама ај да пробаме нешто.

Порано играва ја игравме над 10 илјади македонци. Хит беше едно време. Сите другари шо ги знам ја играа. Али денес 90 посто од нив се неактивн

čitaj više »