Ambijent uključi/isključi

Roman letraro-historik nga Kris Hasa

24 Dan 2,374, 14:10 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Nese kritikonim Arius Argirin se i bente artikujt shume te gjate dhe ai beri nje liber sa per nje mije artikuj...mua me keni akuzuar se isha protagonisti i intrigave ne politiken shqiptare te kesaj loje, prandaj dhe bera nje liber me 1 mije te tilla.

čitaj više »

[MDPB] Zgjedhjet partiake dhe te tjera

10 Dan 2,127, 07:37 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeNe vijim Ministria e Drejtesise dhe Puneve te Brendshme (MDPB) do t'ju paraqese raportet mbi zgjedhjet dhe te rejat e tjera ne kompetencat e kesaj ministrie.


Zgjedhjet
Zgjedhjet e … čitaj više »

[Ministria e Drejtesise] Gjykatesit dhe ekstra

30 Dan 2,121, 13:04 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Gjykatesit
Aplikimet per gjykates jane mbyllur dhe nga aplikimet e pakta keto kater persona kane plotesuar kushtet.

The Illuminati Mason
gjakova22
james gilmour
berat gashi
aritoNNN

čitaj više »

[Ministria e Drejtesise] Konkursi per 5 gjykatesit

78 Dan 2,117, 06:56 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeMe hyrjen e qeverise se re, Ministrise se Puneve te Brendshme i shtohen dhe kompetencat e Drejtesise, duke formuar keshtu nje ministri edhe me te plote e te ngarkuar.

Se pari ju informoj se tashme … čitaj više »

Fillon hetimi i chatit, ndalni shantazhet!

36 Dan 2,110, 03:47 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Dy dite me pare propozova hetimin e chatit nga kongresi, propozim qe u pranua me 13 vota pro, asnje kunder (mund ti gjeni opinionet e kongresmeneve dhe shqiptareve ne artikullin tim te meparshem). Vetvendosja ishte e vetmja parti ku asnje nga

čitaj više »