Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Life is a gag.Make it fun.

Ruatja e pasurise se eShtetit

21 Dan 2,360, 13:29 Objavljeno u Albania Albania Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Kam par disa here qe Shqipetaret zhihen per, Fabrikat Shteterore, per Buxhetin dhe si manaxhohen dhe nga ikin keto ALL dhe GOLD.
Rasti i fundit ishte transferimi i 500 GOLD nga shteti ne eBE ORG dhe disa akuza per keq perdorim te Fabrikave

čitaj više »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2346

6 Dan 2,345, 02:42 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuKëto janë urdhërat ditore për ditën 2346.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2346.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/čitaj više »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2341

7 Dan 2,341, 07:00 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuKëto janë urdhërat ditore për ditën 2341.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2341.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/čitaj više »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2340

5 Dan 2,340, 05:03 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuKëto janë urdhërat ditore për ditën 2340.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2340.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/čitaj više »

[9GAG] v.10

24 Dan 2,050, 12:41 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Hello my friends.


I want to share with you some funny pic. that I made.


1) Kushtrimz troll lvl : Over 9000[img]http://farm8.staticflickr.com/7234/[/img]
čitaj više »