Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Pentru Onoare! Pentru Patrie! Pentru Tricolor

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ECHIPARE 21-28 august

21 3,562 jour, 05:40 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Consignes de combat Consignes de combat
Ministerul Aparării face echipare pentru cetăţenii din Republica Moldova

Echiparea constă in donarea către membrii unităților militare care consideră că au nevoie de mâncare (Food) şi arme ( … en savoir plus »

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ORDINE DE LUPTA [Day 3368]

12 3,368 jour, 01:09 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Consignes de combat Consignes de combatLa acest moment avem in desfasurare doua razboaie de antrenament cu Montenegro si Albania. Pentru a asigura continuarea acestor razboie va rugam sa dati curs ordinelor de lupa de mai jos.

Război en savoir plus »

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ORDINE DE LUPTA [Day 3366]

8 3,366 jour, 03:42 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Consignes de combat Consignes de combatRăzboi cu Albania

Ca urmare a actiunii de Air Strike initiat de Moldova in seara de 5 februarie am reusit sa aterizam in conditii foarte bune in Albania.
Scopul acestei actiuni a fost de a … en savoir plus »

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ORDINE DE LUPTA

7 3,365 jour, 12:00 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Consignes de combat Consignes de combatRăzboi cu Albania

Stimaţi cetăţeni încercăm să deschidem un nou război de training pentru mai multă ditracţie. De data aceasta vom încerca să ducem războiul pe teritoriul altui stat şi anume … en savoir plus »

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ORDINE DE LUPTA

3 3,333 jour, 11:06 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Consignes de combat Consignes de combatContinuăm războiul de antrenament (TW) cu Muntenegru.

Ordine de luptă:

[1]Luptam de partea Rep. Moldova în lupta de rezistenţă (Resistance) pentru a recupera regiunea.

[2]en savoir plus »