Fond on/off

O e bukura 'MORE'

4 il y a 2 jours Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

'Moj e bukura More
si të lash
e më ngë të pash
Si të lash,si të lash
siç të gjeta ngë të lash
Atje kam unë zotin At
atje kam unë zonjën Mëmë
atje kam dhe tim vëlla
gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar nën dhe
en savoir plus »

Dokument serb i vitit 1912!

15 3,137 jour, 14:47 Published in Albania Albania Analyse de guerre Analyse de guerre

“Sa aktuale kjo!!!

 
Nga historia duhet të mësojmë! Kjo është para 104 vjetëve , por nuk don të thotë se nuk ka ende veprime të tilla!?


Shikoni direktivat serbe për punën e tyre me shqiptarët në vitin 1912 në prag të luftërave … en savoir plus »

Hoscakalin Gozum

136 2,493 jour, 13:01 Published in Indonesia Indonesia Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Selam Aleyküm eTr ahalisi


Az sonra okuyacağınız makale biraz uzun olacak ve okurken bir çoğunuz oh be kurtulduk,bazılarınız ne diyim bilemedim bir kaçınız da olmadı Enfal ruhunda olacak... Ayrıca makale kişiseldir yorum yazarken a kişen savoir plus »

Weekly Period of CP

42 2,305 jour, 15:59 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Poštovani građani eBiH

U ovom članku ću vam podrobnije pojasniti što se zbivalo u proteklom tjednu.

Kao što znate napali smo Crnu Goru koordinirano sa Albanijom i zauzeli jednu crnogorsku regiju. Nakon toga smo planirali en savoir plus »

eBIH NEEDS YOUR HELP !

55 2,304 jour, 14:54 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina Consignes de combat Consignes de combat

Dear my brothers, sisters, friends...

First of all listen this while reading :)

The Last of the Mohicans

We have very important battle with Serbia tomorrow.

en savoir plus »