Fond on/off

KLA - our pride

7 3,358 jour, 09:11 Published in Albania Albania Analyse de guerre Analyse de guerre

KOSOVO LIBERATION ARMY
War of KOSOVO for freedom[IMG]http://i66.tinypic.com/2qc012e.[/img] … en savoir plus »

Chat-i i eShqiperis

6 3,292 jour, 12:25 Published in Albania Albania Consignes de combat Consignes de combat

Pershendetje vllazen shqiptar , duke e pa te nevojshme bashkpuniminin mes nesh (që është mëse i nevojshem) vendosa me e hap një CHAT , ku mund të jemi më aktiv dhe më të organizuar o/Për të hyrë në chat klikoni linkun : … en savoir plus »

Balli Kombëtar!

11 3,275 jour, 09:59 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Të nderuar vllazën Shqyptar!

Kam nderin dhe knaqësin të ju njoftoj për krijimin e partis "Balli Kombëtar" - e cila do ta ketë qëllimin e njejtë si në jetën reale bashkimin e trojeve shqiptare, duke shikuar rrethanat dhe en savoir plus »

O e bukura 'MORE'

4 3,263 jour, 08:52 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

'Moj e bukura More
si të lash
e më ngë të pash
Si të lash,si të lash
siç të gjeta ngë të lash
Atje kam unë zotin At
atje kam unë zonjën Mëmë
atje kam dhe tim vëlla
gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar
të gjithë mbuluar nën dhe
en savoir plus »

Dokument serb i vitit 1912!

15 3,137 jour, 14:47 Published in Albania Albania Analyse de guerre Analyse de guerre

“Sa aktuale kjo!!!

 
Nga historia duhet të mësojmë! Kjo është para 104 vjetëve , por nuk don të thotë se nuk ka ende veprime të tilla!?


Shikoni direktivat serbe për punën e tyre me shqiptarët në vitin 1912 në prag të luftërave … en savoir plus »