Fond on/off

Воена помош на еМакедонија #70 Недела

0 il y a 2 jours Published in North Macedonia North Macedonia Affaires et finance Affaires et financeДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … en savoir plus »

Воена помош на еМакедонија #69 Недела

0 6,047 jour, 12:17 Published in North Macedonia North Macedonia Affaires et finance Affaires et financeДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … en savoir plus »

Воена помош на еМакедонија #68 Недела

0 6,040 jour, 12:10 Published in North Macedonia North Macedonia Affaires et finance Affaires et financeДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … en savoir plus »

Воена помош на еМакедонија #67 Недела

3 6,032 jour, 04:43 Published in North Macedonia North Macedonia Affaires et finance Affaires et financeДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … en savoir plus »

Воена помош на еМакедонија #66 Недела

0 6,026 jour, 12:50 Published in North Macedonia North Macedonia Affaires et finance Affaires et financeДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … en savoir plus »