Ambiente de fondo si/no

Поделба на Q6 тенкови!!!

69 Día 2,536, 06:27 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batalla

Еве дечки навратив да видам што се случува во играва, после пауза од 3-4 месеци. И, гледам сме се ослободиле, па се бориме за Егејска.
Епа затоа која сака 10 Q6 тенкови:

-Subscribe
-Vote
-

leer más »

ПОДЕЛБА ОД организација-ТМОРО ЗАВРШЕНООООООО!!!!!!

123 Día 1,950, 04:30 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Секој кој е член на ТМОРО и сака да добие 400 енергија нека пополни формулар!!! 🙂 КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 


КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 

ПОПОЛНЕТЕ ФОРМУМЛАР : ...........Јас би ве за

leer más »

[Macedonian Alpha Team] Регрутација на сите што ја сакаат Македонија.

18 Día 1,930, 02:51 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Јас заедно со командирот на оваа единица (Naluteniot) одлучивме да регрутираме нови луѓе за да ја подигнеме малку единицата и да станеме силни,препознатливи и непобедливи како Tigri.
Зошто насловот гласи за сите што ја сакаат Македонија?
Затоа што

leer más »

Голема Божиќна Поделба!!! ЗАВРШЕНО!!!!!! FINISHED!!!!!!

319 Día 1,873, 11:52 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Македонска Верзија:

Затоа што сакам да помогнам на Македонија во пресрет на следниот голем поход,ќе ви поделам оружје и храна.Но, затоа што исто така сакам и да го земам ММ медалот и да ги земете оружјето и храната треба да направите неколку работ

leer más »

ММ АКЦИЈА [SKOPJE 5]-{Chivas Regal 31809}

16 Día 1,860, 04:42 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Здраво Македонијо!!!

Станува збор за еден играч кoj е веќе докажан на военото поле. Повеќето сте го приметиле како се бори рамо до рамо со сите нас против нашите непријатели и неговата најголема штета е направена за нашата мила Македонија.

Стан

leer más »