Ambiente de fondo si/no

eSuomen päätöksentekoon ryhtiä - Aulis ja LEP eduskuntaan!

8 Día 1,892, 01:01 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis político

eSuomalaiset!

Perjantaina on tullut jälleen aika äänestää eSuomelle uusi eduskunta. Lienee tarpeetonta muistuttaa, että kansanedustajan virka ei maassamme tarkoita (tai ainakaan sen ei pitäisi tarkoittaa) pelkästään komeaa titteliä vaan myö … leer más »

eSuomen poliittinen kenttä turbulenssissa

17 Día 1,857, 02:36 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis político

Pelkästään ilolla en ole seurannut eSuomen sisäpolitiikkaa paluuni jälkeen. Väkiluku on laskussa, uusien kansalaisten on vaikea löytää tarvitsemaansa apua, vanhat kansalaiset eläköityvät tai muuttavat ulkomaisiin veroparatiiseihin leveämmän leivän ää

leer más »

Vaalitulokset: WP ääniharava, SP suurin voittaja + ulkomaiden katsaus

13 Día 1,833, 10:02 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis político

Marraskuun eduskuntavaalit on nyt pidetty, ja on tulosten aika. Suomen eduskunta kutistui edelliskauden 40-henkisestä 30-henkiseen, mutta toisaalta annettujen äänien määrä kasvoi 490 äänestä 538 ääneen. Eduskuntavaalien lopulliset tulokset ohessa:

leer más »

Virallisen Valvojan Vaalihaastattelut, 11/2012

13 Día 1,831, 00:24 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis político

Huomenna on taas se aika kuukaudesta, kun kansalaiset ympäri maan tungeksivat äänestyskoppeihin kantamaan tukensa jollekin eSuomen puolueista. Suurin osa varmasti toivoo maan saavan parhaan mahdollisen eduskunnan, mutta lähes yhtä monelle on täysin

leer más »

Älkäähän peljätkö, Aulis on palannut!

21 Día 1,827, 11:43 Publicado en Finland Finland Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialEilen kello 12.09 Lappeenrannan piskuiselle lentoasemalle laskeutui kaikessa hiljaisuudessa lentokone, pikkuinen Cessna. Koneesta leer más »