Ambiente de fondo si/no

[SVL] PJ-vaalit ovat ovella

6 Día 1,941, 07:33 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis políticoTaas ovat PJ-vaalit tulossa. SVL:ssä pidettiin puoluekokous, jossa päätettiin puolueemme virallinen puheenjohtajaehdokas. Ehdokkaina olivat Golpel, Nupa Turtiainen ja Sami345. Kun esivaalit kokouksessa … leer más »

[SVL] Kelvollisen presidenttiehdokkaan metsästys

21 Día 1,929, 10:18 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis político


Suurmiehillä suuret logot.

SVL:ssä pidettiin lähiaikoina puoluekokous tulevista presidentinvaaleista. Koska puolueellamme ei ollut omia presidentiksi haluavia jäseniä sen jälkeen, kun ainoa … leer más »

[SVL] Helmikuun kansanedustajaehdokkaat

7 Día 1,923, 06:39 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis político

Tervehdys kansalaiset!

Eduskuntavaalit ovat jälleen ovella ja tällä kertaa ne ovatkin hieman poikkeukselliset, koska todennäköisesti eduskuntaan pääseekin tällä kaudella vain 10 kansanedustajaa. SVL:ltä on ehdokkaita eduskuntaan tällä … leer más »

[SVL] Tulevat PJ-vaalit

4 Día 1,913, 09:39 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis político


On se vaan niin hieno logo!

Puheenjohtajavaalit ovat huomenna ja tällä kertaa puolueemme uudistuu mukavasti. Dicktaattori Temski on saatu luopumaan vallastaan ja uudeksi puheenjohtajaksi oli … leer más »

Sinivalkoisen Liiton yksivuotispäivät

14 Día 1,909, 12:08 Publicado en Finland Finland Debates y análisis político Debates y análisis políticoIdea kahden oikeistopuolueen, Kansallisdemokraattisen Puolueen (KDP) ja Sinisen Puolueen (SP) fuusioimisesta syntyi tammikuussa 2012. Tuolloin molemmilla puolueilla oli hankalat ajat: KDP kärsi liian … leer más »