Ambiente de fondo si/no

Sondazh

12 Día 1,966, 06:02 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSa te kenaqur jeni me politiken qe po ndjek qeveria jone ne kete kohe te veshtire per vendin (duke pasur parasysh dhe gjendjen e veshtire qe po kalojne dhe leer más »

Partia Scialiste e eShqiperise

15 Día 1,960, 06:52 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político


Partia Socialiste e eShqiperise i ben thirrje te gjithe Shqiptareve te bashkohen me Partine tone per nje eShqiperi me te mire dhe per te kthyer dinjitetin e leer más »

EDEN

3 Día 1,935, 07:28 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPershendetje te bashkur qytetare!
Doja te shkruaja kete artikull per menyren se si vendi yne po ecen ne rrugen e eRepublik.Une dua qe te gjithe trrojet Shqiptare … leer más »

Bahkohuni me PS

8 Día 1,927, 05:08 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoBejme thirrje te gjithe Shqiptareve te bashkohen ne partine me kualitetet me te rinj ne vend.
[url=http://www.erepublik.com/en/party/partia-socialiste-e-
leer más »

Merreveshje ndermjet PSSH dhe PEA

11 Día 1,925, 07:28 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPSSH ju ben me dije se eshte arritur marreveshja ndermjet dy partive shqiptare leer más »