Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

SUB

Misioni 25 Komente

25 Día 2,954, 15:25 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

25 komente per misionleer más »

*****25 KOMENTE*****

26 Día 2,899, 02:56 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

KOMENT

VOTE

SUB

ENDORSEleer más »

edhe 25 komente VEQ pa merzi

32 Día 2,605, 01:16 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

veq koment perinat platos per qejfin tim

leer más »

25 Komente Pa Merzi!

30 Día 2,603, 13:45 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Po sju erdhi merzi 25 komente dhe SUB JU FALEMINDERIT

leer más »

Kritika ime per percarjen.

24 Día 1,867, 10:43 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

Pershendetje lojtare te erepublik.
Mar shkak te shkruaj kte artikuj per arsye te shumta qe po demtojn ne zhvillimin e nje shteti te fuqishem, nje shtet qe gjithmone e kemi pas ne enderr si ne realitet ashtu edhe ne lojrat virtuale.
Arsye kryesore

leer más »