Ambiente de fondo si/no

ПОДЕЛБА НА ПАРИ (ЦЦ) FREE CURENCY FOR ALL

4 Día 1,813, 11:26 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

СЕ ДЕЛИ ПО 10 ЦЦ ЗА СЕКОГО
ПОСТАПКАТА Е ЛЕСНА
1.СУБ
2.ВОТЕ
3.ИЗВИК
4.КОМЕНТАР СО БРОЈ НА ВОТЕ И СУБ
АКО ПРОПУШТИТЕ БИЛО КОЈ ЧЕКОР ОД ОВИЕ НЕМА ДА ДОБИЕТЕ НИШТО
ИМАМ ПАРИ, ЌЕ ИМА ЗА СИТЕ
АКО САКАТЕ ДОДАЈТЕ МЕ ЗА ПРИЈАТЕЛ (НЕЗАДОЛЖИТЕЛНО)


leer más »

DELENJE 200 ENERGIJA MK-EN

19 Día 1,812, 13:18 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

МК верзија:
Делам 200 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут(Делење на 200 енергија:
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар
Оние кои што имаат стар суб и се македонци ке добијат

leer más »

DELENJE 200 ENERGIJA MK-EN

6 Día 1,812, 13:16 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas


МК верзија:
Делам 200 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут(Делење на 200 енергија:
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар
Оние кои што имаат стар суб и се македонци ке добијат … leer más »

ПЛАН ЗА ПОНАТАМУ ОТВОРЕТЕ

0 Día 1,812, 12:35 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

ПРВО ДА ЗЕМИМЕ KORSICA.. ПОСЛЕ LIGURIA ДА ОДИМЕ НАКАЈ СЛОВЕНИЈА..КОМЕНТАРИ ШТО МИСЛИТЕ НЕМА ПОИНАКУ СРБИЈА И БУГАРИЈА СОЈУЗНИЦИ ГРЦИЈА НИ СЕ ЈАКИ (ЗАСЕГА)

leer más »

90 MKD ИМАМ ПРАТЕТЕ МАЛЦЕ ЗА ХРАНА НЕМА ДА КУПАМ

2 Día 1,812, 10:00 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batalla

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=106565692841046&set=a.106565689507713.14712.100004628472313&type=1&theater sub for sub..... СУБ ЗА СУБ ОСТАВЕТЕ ВЕСНИК ВО КОМЕНТАР … leer más »